tænk hvis....

Barsel, skolestart og prioriteringer

Egentlig havde jeg lang barsel, helt indtil D. 1/1 2016, men da det er gået kuk i noget kommunikation, står jeg nu og skal finde noget at gå igang med ASAP. 

Da jeg absolut står og skal starte total forfra i mit liv, har jeg tænkt mig at gøre dette, med et positivt sind. Jeg skal dog lige omstille mig lidt, for at være i stand til det. 

Da institutionspladsen jeg ønsker, er ret svær at få fingrene i, er tiden vigtig! Jeg får under ingen omstændigheder den plads jeg ønsker, hvis jeg ønsker pladsen, fra Bjørk er 10mdr gammel. Udover det, ønsker jeg ikke at sende Bjørk i institution så tidligt. Alt dette så jo ud som om at lykkedes, men ak nej. Så hvad nu?

   
 Går jeg fuldstændig imod min mave fornemmelse? Søger en anden institution, sender ham afsted fra han er 10 mdr og på fuldtid grundet opstart på uddannelse el. arbejde?

Nej. Det kan jeg simpelthen ikke. Så jeg klemmer ballerne sammen og starter op på 10. Kl. Flex forløb via VUC. Her foregår skolegangen hjemme, på din computer og så er der lektiehjælp et par gange om ugen. Det bliver muligvis hårdt, men andre kan klarer dette forløb med fuldtids arbejde ved siden af, så kan jeg også klarer det med fuldtids barn herhjemme og Magnus halvdelen af dagen. Bjørk sover vel lur på et eller andet tidspunkt! Det fortæller jeg hvertfald mig selv!

Rent fagligt, har jeg ikke de store kvaler i hht. dansk, engelsk, historie, samfundsfag. Egentlig er hverken historie el. samfundsfag med i pakken, men jeg håber at kunne tage dem oven i. Matematik derimod, sikke en gyser(!). Jeg kan vitterligt intet. Måske lidt plus, minus og lommeregner tricks. Men har aldrig rigtig lavet en aflevering, taget et test eller haft matematik efter 6-7. Kl. 

Jeg tænker om man kan finde en tutor, lærer eller bare en bekendt, der har noget matematik skills. En der evt. mod betaling, vil kunne assistere når der er matematik afleveringer. I princippet kan det være en 17årig, der er færdig med 10kl. Jeg er nemlig slet ikke i tvivl om, at de fleste er bedre end jeg!

  
Men på med hat og briller, for nu starter det virkelige liv, lige pludselig snart.

Ida

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

tænk hvis....