Ugen der gik

Hvad der sker i mødregruppen

….. Bliver i mødregruppen. 

  
Ønske scenariet er selvfølgelig at ramme en mødregruppe hvor babyerne er pseudo-tætte, vi har en masse tilfælles og alle snakker sammen om 10år også.

Selvfølgelig sker ovenstående scenarie, for andre kommer gruppen aldrig op at kører og for de fleste, finder man sig selv i en gruppe kvinder, hvor det eneste fælles træk er, at vi har født indenfor det samme halvår.

Før I mødes:

  • Sænk forventningerne! Man kan altid få noget ud af et møde med nye mennesker.
  • Ingen siger I skal blive bedsteveninder. I er voksne kvinder, der er sat tilfældigt sammen i en gruppe, for at kunne støtte og hjælpe hinanden. Hvis der er 1 ud af 5, du klikker med, er det stadig ret godt klaret!
  • Et glansbillede, kan ingen bruge til noget. Fortæl sandheden! Hvis der er knas der hjemme, noget du er i tvivl om med den lille (el. de store) eller du føler dig ked af det, så del det!! Du finder ikke kvinder, der forstår dig bedre, end din mødregruppe.
  • Lad vær at giv op med det samme! Selvom det ved første møde, måske ikke virker som om du passer ind eller danner bånd med nogen, så giv det et par gange! Det er også deres første møde, med en ny mødregruppe.

Hvor skal vi være?

  • Har du ikke plads eller kan du simpelthen bare ikke overskue at have babyer og mødre, på besøg? Så foreslå en cafe eller gå en tur. Fyld en termokande med kaffe og en med the og gå en tur! Om sommeren, kan I sætte jer i haver, parker, kolonihaver etc.

Hvad gør jeg?

  • Lad vær at at gå præstations amok. Fair nok at kaste støvsugeren over gulvet, men alle lider af søvnmangel, alle har gylp klatter de ikke vidste de havde og alle forstår dig, hvis du simpelthen bare ikke fik det gjort.
  • Uden mad og drikke, dur mødrene ikke. Jovist, morgenmad, frokost/brunch, kan være en nem og hyggelig måde at mødes på. Men der er ingen regler.. Lad vær at bag dine egne speltboller, hvis det stresser dig unødvendigt. Og hvis økonomien er lav (SU fx), så kan reglen jo være, at alle tager noget med. 

Hvad må man tale om?

  • Alt!

Knibeøvelser, baby, afføring, den dag barnet væltede ud af sengen, kærlighed, manglende kærlighed, shopping, job, netværk, grød, mad, politik, Sundhedsstyrelsen, anbefalinger, sex, ingen sex, søskende, fødsel (med detaljer, her kan du ikke chokere nogen), tudeture, pasning, lysten til vin, institutioner, ferier, slaphed, kroppen efter fødsel(fødsler), den søde tand, amning, bryster, bryster uden amning, hænge bryster, fladskærms røv, studie, barsel osv osv osv. 

  
Ida

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Ugen der gik