Så skru dog ned!!

Klar, parat, snart skolestart!

 Jeg tænker tit på at Magnus skal starte i skole til August. Det virker alt for snart, jeg føler mig slet ikke klædt på til det og hvor blev tiden af? Når han som her på billedet, står foran sin kommende skole, er han jo bare min lille bitte Magnus. Hvis jeg kigger ordentlig på ham og virkelig ser ham, så er han med sine 123CM, skarpe hjerne og store ordforråd, klar. Han er jo ikke et lille børnehave væsen mere, han er skole klar og han er sin egen person med voksende meninger og tanker om alt mellem himmel og jord.   

På den skole han skal gå på, kommer de i et dyr, i stedet for en klasse. Der er ikke noget 0. eller 1. Klasse. De bliver opdelt efter niveauer, så de får læring på det niveau de er på og derved opnår samme niveau på tværs af linjen. Udover deres faste base, som kunne hedde fx. Gazellen eller Løven, er de niveau opdelt i matematik, dansk osv. 

De forældre hvis børn allerede går der, har fortalt mig at man som forældre ikke helt kan finde rundt i det hele, men at børnene trives gevaldigt!

Min bekymring lå på at Magnus’ sensitivitet og følelses udbrud, ville blive alt for voldsomme i sådan et roderi. Men en forældre til en sensitiv pige, forklarede mig at pigen jo netop ikke kun kendte én klasse og derved kun tryghed et sted, men kendte en eller flere, i alle rum og steder. Vi er spændte!  Når vi kommer til sommeren, skal vi ud og købe skoletaske, penalhus og “start i skole”-tøj sæt. Vi har ingen som sådan traditioner, men jeg vil gerne skabe en med Magnus. Så kan han være med til at give den videre til Bjørk og ham videre til den næste (en gang i fremtiden!). 

 

Har I nogen traditioner?

Kunne det være fedt med en rygsæk/skoletaske test?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Så skru dog ned!!