Here comes the waterworks

når livet tager en uventet drejning

Jeg tænker lidt, at vi allesammen kender det der med, at vi får et fuck’n stort chok og knap ved hvad vi skal gøre af os selv, lige i sekundet. Det var sådan ca sådan jeg havde det, da jeg sidst i september valgte at pis’ på en graviditets test, som meget, meget hurtigt viste to streger. Et fuck’n kæmpe chok, men egentligt samtidig med den der “det vidste jeg da godt,”-følelse.

Jeg valgte at kontakte min læge allerede dagen efter, for at få en tid samt deres bekræftelse og en tidlig scanning, da jeg altid har sagt, at jeg på ingen måde skal have mere end ét barn af gangen. Jeg var så heldig, at jeg allerede ugen efter kunne få en scanning som viste, at der kun var ét hjerteblink, hvilket jo egentligt var heldigt nok.

Hurtigt var der styr på alt hos læger og andre fagfolk – barnet levende og sad godt i livmoderen. Tingene skulle herefter gøres op med barnets far, som desværre ikke var helt så tilfreds med min beslutning, om at beholde barnet og han valgte derfor at splitte forholdet.

God aften.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Here comes the waterworks