Operation, fri for kemi

hvorfor piske, når man kan belønne?

  
Nu er jeg normalt mere blå, end rød. Med årene er jeg gået hen og blevet en smule lilla og oftest direkte protesterende overfor samtlige farver og indehaver af dem.
Dog undre en ting mig ved hele “det skal kunne betale sig at arbejde”-kampagnen.

For selvfølgelig skal det kunne betale sig at arbejde, selvfølgelig er det ikke okay at man er på kontant hjælp af den ene årsag at man ikke gider at arbejde.

Men hvad med de syge? De svage? Dem der er der kortvarigt pga. anden situation. Dem der kæmper for at komme tilbage til livet. Hvorfor skal de straffes med nedskæringer.
“Fordi der er mange nassere”, nå så hér må man gerne skære alle over en kam og straffe de uskyldige, for noget nogen andre gør. Tænk hvis man i politik gjorde det, så åbenlyst, overfor en anden minoritet (Men så ville EU blande sig).
Hvad med at ham chefen, der har oplevet flere kontanthjælps modtager, takke nej til rengørings jobbet han tilbød. Hvad med ham faktisk kunne vise de ledige stillinger han har? Hvad med at mindste lønnen blev sat op, så vi belønnet hårdt arbejdende mennesker i oftest opslidende uuddannede jobs, i stedet for at straffe de svageste.
Skør tanke! For hvilken højt (over) lønnede politiker med pensions sikkerhed eller chef, bosat i stor villa på den gode side af vejen og alle med børn på privat skole, skulle afgive noget af deres, for at nogen andre skulle få det bedre. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Operation, fri for kemi