Sleepy sunday

Lyserødt på drengeværelset?



Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg har en drøm om at få en lille pige. Dog bilder jeg mig selv ind, at jeg er ret afklaret med at jeg får drenge. “Det ved man jo aldrig”, nej men det kan jeg bare mærke. Det er simpelthen bare mit lod i livet. Dronningen blandt mine prinser og konge <3

Men hvad så når jeg køber et par bordeaux Hummel bukser men guld Hummel mønster ned af siden, i pige i afdelingen, til min søn på 5år. Når jeg falder pladask for et par leopard futter til mindste manden eller ifører ham strømpebukser. Er det okay? Jeg vil sige ja. Herhjemme lever vi efter at “alle farver, bare er farver”. Min mand er ikke helt enig, han mener at det kan blive for meget. Altså at Bjørk, der med et lidt feminint betonet navn, ikke skal være iført leopard tights, strik og sorte futter med lyserød næse og katte øre. 

Nå, Magnus har jo så fået et nyt tøj skab fra IKEA. Som ofte med IKEA, var der alle mulige bygge-muligheder og i dette tilfælde, kunne man vælge farve på benene under skabet. Magnus valgte to lyserøde og to blå. Det synes jeg personligt er helt okay! Hans gudfar derimod vendte de to lyserøde ben ind mod væggen og de to blå ud. Men hvorfor er mænd mere sarte med de her ting?

Det var egentlig ikke det opslaget her skulle handle om! Det er meget mere banalt end sådan et emne som svenskerne vil stå på den anden ende over. 

Børneværelset!! Jeg går og samler inspiration og især billeder ind til begge drenges værelser. Vil så have dem forstørret og hængt op. Pt har Magnus “Skylander” og “Mario kart” plakater oppe og jeg hader det! Puha hvor er det grimt 😀

Det her er en samling af nogen af de posters jeg gerne ville have op på ungernes værelser. Synes de er SÅ fede og klart noget der fremmer kreativiten.

Jeg har ikke rigtig en stil. Jeg kan ikke lide for nye og shiny ting, er absolut ikke til stål, sølv, sort, hvid-stilen og jeg hader pangfarver. Men brune, dæmpede, sarte og “genbrugs” farver, det er lige mig. Jeg kan godt lide at finde billige ting og gøre dem til mine egne. Er vild med genbrug (også samvittigheds delen af det)!

Til de “voksne” rum, har jeg det med at falde for kunst/posters/fotografier, der enten er Sort/hvid eller har seksuel undertone. Men det vil jeg helst ikke have hængende når vi har børn, så der er jeg også på jagt efter noget lækkert. Indtil videre har jeg fundet dem her:

I stedet for at få dem forstørret og hængt op, kunne jeg godt finde på selv at male min egen version af dem og så bare bruge det til inspiration. Men det er jo alt efter hvilket udtryk jeg er efter 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Sleepy sunday