Solskin og hverdag

Alle har jo sine særheder

…….

Jeg beundre tit mine egne hænder. Jeg har været negle bider i mange år, men har nu meget lange naturlige negle. Udover det er mine hænder små tatoveret og det ELSKER jeg. Så nogen gange, fx under en omgang håndvask, så beundre jeg sgu lige mine egne hænder. På den “ej hvor ser de godt ud under vandet”-agtige måde. 

Hvis der opstår pinlig stilhed, har jeg for vane at bryde den med noget ubrugelig info eller en total upassende joke. 
Selvom jeg elsker mine børn, så finder jeg dem til tider frastødende. Et barn over 3 år, med snot (på den gul-grønne tykke klisteret slimede agtige måde), det sætter gang i gag refleksen og jeg skal virkelig hive op i mig selv, for at kunne pudse deres næse. 
Jeg piller næse på min baby! Altså ikke som hobby. Men hvis han lige har en busser siddende, så tager jeg den sgu med lillefinger neglen.  
Kan nogen dage stresse lidt over at Magnus skal gå på min gamle skole. Hvad hvis de tænker “din mor var en lorte unge, så det er nok arveligt”. 
Når Magnus har en “på-tværs-af-mor-dag” synes jeg at han ligner mere sin far i udseendet. 
Når jeg bliver sur, rydder jeg op. Ikke småtterier, nej jeg maler gangen eller omorganisere hele Magnus’ værelse.
Jeg retter på folks udtale, sprog, ordstilling og retorik når jeg skændes med dem. I know, SÅ irriterende.

Min største drøm er at arbejde som tv-vært for børn eller skrive for et blad som Woman i noget sjov kronik-ish-stads.
Jeg kan ikke tage rester der ligger i håndvasken op med fingrene.
Hvis mit coverbillede og profilbillede på facebook, ikke passer sammen i farvetonerne, så har jeg lyst til at dø langsomt.
D e t   s k a l   m a t c h e !!!
Jeg udskyder næsten alting.. Bare lidt, bare fordi jeg kan. 
Jeg ville helst beholde ungerne hjemme til de er 3-4år gamle. 
Jeg hader tæer.
Er utrolig sart overfor lugte og i mine to graviditeter er min lugtesans bare gået i supermode!
Hvis jeg går alene, så kommer jeg tit til at synge. Sporadisk kigger jeg, mig omkring for at se om der er nogen der kigger, men jeg forsætter hvis der ikke er nogen i sigte. 
Jeg kan fundamentalt godt cykle, men at cykle i trafikken er en helt anden sag. Koordinering af arme, der burde vise tegn, øjne – der fokuseret burde holde øje med trafik og samtidig ben der manisk hjuller rundt – den slags multitarsking kan jeg ikke kapere.
Jeg elsker Anton Berg påskeæg.
Jeg har ingen karriere planer, ønsker eller drømme. Jeg skal nok finde noget at lave, men vil være glad for deltid og have det fint i et job uden fremtids muligheder. Mine børn er mit fuldtidsjob, alt andet går i kategorien “Hobby”. Og det har jeg det godt med. 
Jeg er panisk angst for vandmænd.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Solskin og hverdag