Forkælelse til Theodor

Nødvendige ting

Jeg pønser på at lave et “need to have”-barsels edition, gravid-edition-ish indlæg. Men skal lige have samlet lidt informationer fra mine søde medmødre. Mest fordi de er hammer kloge og seje, men også fordi at jeg er lidt en særling, så hvis listen blev lavet udelukkende udfra mig og nogen fulgte den, så ville det være lidt en skam for personen. Tror personen ville være jævnt mere på skideren bagefter end før listen.

MEN, som en lille appetit vækker, så er her nogen ting jeg SLET ikke kan leve uden. Godt nok vil det før omtalte være meget sjovere og mere interessant. Men stadig …

IMG_0108

Første ting er den her! Damerne i Matas kalder den “trylle creme”. Jeg aner ikke hvad den gør, jeg ved ikke hvordan den gør det, men den er fantastisk. Indholdet er grå-agtig, men lidt shiny. Den er super nem at smøre ud i ansigtet og drøj i brug. Den giver dig en lille bitte smule kulør, men alligevel ikke. Den fremhæver ligesom dine gode sider og man ser mere ensartet og blød ud. Jeg har ikke perfekt hud (langt fra), men magter ikke at have flere lag af makeup på. Så jeg sværger til den her. De kan det samme, den ene er bare billigere og dufter af mango (den til højre).

IMG_0110

Bjørk kan slet ikke leve uden sine hænder. De bliver kastet ud i alverdens bevægelser fra kroppen. De bliver (hele tiden) spist. De bliver fægtet med og kradset med.  Og Så bliver de spist lidt igen. Mor kan ikke leve uden bodyer fra Wheat, de er SÅ bløde og dejlige.

IMG_0109

Legestativ fra BRIO og voksipose. Jeg ved ikke hvordan dagen skulle gå uden disse to ting. Bjørk e-e-elsker at lege under stativet, han kan nå objekterne og griber også ud efter dem. Voksiposen giver ro, varme og er nem at have med som legetæppe også. Vores er en flaskegrøn oldgammel model.

IMG_0100

“Capri-Sonnes” og “Coca cola” er nok de største laster jeg har i i livet. Har set i Tyskland at man kan få capri-sonne med cola smag, så dem har jeg til gode. Men for silvan, der er ikke noget bedre end en iskold Capri-sonnes of bitches.

IMG_0112-0.PNG

Tatoveringer!! Jeg vil være dækket fra under hagen, til og med tæerne. Jeg har ikke fået en eneste i knap et år nu, pga gravid og amning. Abstinensens meldte sig på banen for længe siden og jeg glæder mig til at jeg kan komme under nålen igen.

Udover det indeholder min “need to have”:

  • Pretty little liars, drop dead dive, modern family, new Girl, PEZ (slik), dårlig reality, chokolade, impuls køb, hjemme lavede burgere, høje sko (også selvom jeg ik ka gå i dem efter et brækket ben), guldkarameller, en bytur i ny og næ, neglelak, min iphone, instagram, at snage, netflix, bøger(Mangler nyt godt at læse!!!), sommer, varme, sure kastanjer, solarie, farven kobber, Føtex, frihed, nyhederne, politik, facebook, pædagogerne i børnehaven, min mor, sofaen, ferie, lange negle, filter til billeder (!!) og isthe med lemon smag.

Ida

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Forkælelse til Theodor