Info og 90'erne

Serie søndag

Mangler du en serie at gå igang med her søndag aften? Så kan det her måske hjælpe!

  

Pretty little liars:

Massere sæsoner!

En serie bygget på bøgerne, af samme navn. En dør, forsvinder og efterlader en masse spørgsmål. Sms’r fra en ukendt tikker ind underskrevet “A”. Det er verdens måske sværeste serie at forklarer, uden at røbe noget. Men, gys, intriger, overraskelser, død, mysterier, pige fnidder, mean girls, mode og drama – jeg er på 6sæson nu og ELSKER det! Hvem er A??

Bonus tip: alt er ledetråde! Skrift på tavler i klasse værelser, teksten i musikken der spiller, Intet er tilfældigt i Pretty Little Liars.
  
Gossip girl:

Masser sæsoner. 

Mean Ass, hjemmeside der poster sladder om forkælede, rige unge der bor “on the upper east side” i new York. Mode mode mode!! Bitcheri, sladder, kærlighed, penge og drama(!!). Jeg kan ikke forestille mig, hvad en pige ikke skulle kunne lide ved Gossip Girl? Udover Jenny Humphrey, hun er vildt irriterende!

Så er du Serina og Dan, Serina/nate fan, Blair/nate eller Chuck/Blair, måske på ethvert andet hold?

Bonus tip: jeg gættede hvem Gossip girl var, i 2. Sæson. Hæhæ

  
Orphan Black

Indrømmet, gik faktisk kun igang med den her serie, fordi jeg venter på afsnit af Pretty Little Liars. Men jeg er HOOKED(!!), serien er kringlet, en smule uhyggelig og mega freaky. Jeg er stadig igang med sæson 1, men indrømmer at hvis jeg ikke havde børn, så havde jeg taget et serie marathon. 

Men altså, når man ikke engang kan få lov at gå på toilettet i fred og ro, så er et serie marathon vidst et long shot. 

  
Sons of anarchy:

Massere sæsoner at gå igang med. 

Vi starte med bonus tippet: CHARLIE (mums) Hunnam. Du kan også se ham uden trøje på og kun ifør håndklæde i green street hooligan. Det er ingen hemmelighed at jeg ville have elsket at se ham i rollen som selveste Mr. Grey. 

Nå, resten! Bikere, stoffer, vold, intriger, psyko mødre, psyko svigermødre, tough kærlighed og en masse (u)moralske dilemmaer. Serien er rå, spændende og rigtig god til at vi som seere, danner et forhold til karakterens. 

Selvom du måske tænker “bikere? Ej det ikk lige mig”, så giv serien en chance alligevel.

  

Unbreakable kimmo Schmidt:

Et hold piger er blevet låst inde under jorden, af en sekt-leder, i den tro at verden skulle gå under. Det gjorde den ikke og dem evig positive kimmie, bevæger sig ud i den virkelig verden. 

Sjov, uforudsigelig og skør. Dog desværre kun en sæson!

  
Breaking bad

Skolelærer får flip, sælger stoffer og kapow der kommer mange følger i hans liv er det! Igen en serie jeg helst ikke vil sige for meget om, for ikke at ødelægge oplevelsen. Men narko, mord, politi, spænding og sort humor. 

Giv serien et par afsnit. Jeg var absolut ikke fan de første par afsnit men det blev jeg! Den skulle lige igang.

  

Dexter

Retsmediciner der derfor kender alle måder, man skjuler beviser, når man begår mord. 

Faktisk utrolig fed serie. Men må indrømme jeg gik lidt død i den på et tidspunkt, det blev for ensformigt. Men man skal videre derfra og så bliver det godt igen!
     
Game of thrones

Øh hvor skal jeg starte? Alle kæmper om magten og at sidde på “the iron throne”. 

Mit nørd hjerte græder af glæde over den her serie! Igen en serie der er bygget på bøger, men man behøver absolut ikke have læst bøgerne.

Mord, mord, mord, snigmord, selvmord, mord. Incest, drager, nøgenhed, krig, uforudsigelighed, sex, kærlighed, døde der lever og intriger! Verdens fedeste serie!!

Når der er en karakter, hvor det er meningen at man hader dem. Så kan jeg love dig, at man virkelig hader dem. Host host, Joeffrey!

Serien har et ret stort budget. Hvilket ses i nærmest alle scener. Yderst gennemført og man kommer helt ind i den verden. 
Der er virkelig lang tid i mellem sæsonerne, men det er ventetiden værd!
  
New girl

4 venner bor sammen, søger roommate, ind kommer Jess, the “new girl”. 

Der er langt i mellem serier, hvor jeg griner med lyd. Det gør jeg i denne! 

Er faktisk helt vild med serien, den er hyggelig på “venner” måden, sjov, nem at forholde sig til og man kan sagtens se afsnittene igen. 

Det er jo ikk en serie med dybt indhold og store følelser, men det er med og det er på en let, legende og skøn måde. 

  
Venner:

Øh, er der nogen der ikke kender venner? Min ynglings sæson er sæson 3. Den med “we we’re on a break”!!!

  
Drop dead diva:

Model dør, kommer i himlen, kommer tilbage i en ny (større) krop. 

Serien virker til start en smule plat og hovedrolleindehaveren’s kast med håret, kan til tider være så irriterende at man overvejer at droppe serien. MEN giv den en chance! Serien er faktisk både god, hyggelig og sjov. Man begynder at holde af karakterene og heppe lidt på især et af forholdene. 

2

  • Jeg takker mange, mange gange for det her indlæg! Perfekt til regnvejrsdage i sommerferien. :person_frowning:

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Julie og Ida

      Godt det kunne bruges <3 Hvis du en dag løber tør for serier, så er den nye "Jessica Jones" på netflix, helt fantastisk.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Info og 90'erne