Når alt bliver en sensation

Når der er helt slukket for oven

Klokken var 03.01 og jeg kunne hører (not so much) listetæer og ind kom Magnus. “Må jeg sove her ved dig mor?” Det er meget atypisk ham, da jeg faktisk ikke mindes, han nogensinde er kommet ind til mig for at sove.

  
Nå men mor i smørhullet. Magnus snorkede på den ene side og Bjørk møflede rundt på den anden. Kl. 04.30 stod Bjørk op. Han ruller om på maven og placerede et stort smaske “kys” lige på min kind. Han fik lidt mad, møffede rundt og faldt i søvn igen ved en 5.30 tiden. 

Nu var mor træt! – og selvfølgelig skulle jeg tisse. Jeg træk tiden, i håb om at kunne ignorere tisse trangen, men det ved alle jo godt at man ikke kan. Så ormede mig ned af og ud af smørhullet, fik tisset. Befriende! Nu kunne jeg sove. 

  
Kl. 06.45 stod Bjørk så helt op. Magnus vågnede af vores rumsteren og lignede en teenager, der blev vækket før 12.00 på en lørdag. Derefter satte rutinerne ind

I tøj, morgenmad, madpakker, rydde op og ud af døren. Vi nåede hen på hjørnet før det slog mig at der var umådelig stille. Jeg stoppede op og kiggede rundt, ingen mennesker, ingen børn på vej i BH eller skole. Pis, er det helligdag i dag? Var det ikke først imorgen?

  
Nå, men vi gik hjem igen og har absolut afslapnings dag. Lige nu er Magnus i haven, Bjørk sover lur og jeg debattere i mellem en nutella mad eller gulvvask. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Når alt bliver en sensation