Jeg vil gerne sove, tak

Vild fredag!

Bjørk spiste (igen) omkring en milliard gange i nat. Klokken 4.31 havde han spist 7 gange og så stoppede jeg med at tælle. Dette resultere i en meget meget tror idalillemor!  For to ugers tid siden, blev der lavet en aftale om at Magnus skulle have sine to gode venner med hjem til lege aftale og disney hygge. Den skulle selvfølgelig overholdes, selvom jeg er træt! Så ned med colaen, ud i den friske luft og gang i backup energi generatoren.

Det virkede ikke. Var lige tæt på en tudetur! Men ringede til min kære mor, krøb til korset og indrømmede at jeg simpelthen havde gabt over for meget! Hun kunne heldigvis godt hjælpe til, så efter jeg havde hentet alle drengene og smidt dem ud i haven, så kom hun.   

 De legede ude, kom ind og tømte samtlige kasser med legetøj ud på gulvet, uden synlig grund. Så smuttede de på deres cykler (og løbehjul), satte kursen mod legepladsen og brændte noget energi af der. Det var smart, for så fik Bjørk også sovet. Han blev SÅ hurtig træt, bare af at skulle holde øje med de store drenge. 

Vi lavede pita, så Disney, hyggede, puttede og fik slik. Super vellykket, super hyggeligt og super krævende! Jeg nød det og nu nyder jeg at alle børn enten er blevet hentet eller sover. 

Ansigtsmaske fra R.E.N, paradise hotel fra igår, isvand og marabou chokolade. Så det sgu lækkert at være voksen.   Udover det, så sover Bjørk i sin egen seng i nat, så jeg måske kan få lidt mere søvn end de tidligere nætter. Sundhedsplejersken forslog den ide, så han ikke kunne dufte mad (mig), hver gang han vågner lidt. 

Ida

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Jeg vil gerne sove, tak