"Farvel-graviditetsflæsk"-hold i Fitnessworld

Der var engang en dronning

Jeg havde en aftale med en veninde omkring at se børne MGP med ungerne. Hun skrev så at der også var fastelavn efterfulgt af Mekpek koncert, nede i byen den dag, det så jeg som en bonus for børnene.

Da vi kom frem var Magnus’ veninde iklædt et flot Elsa (Frost) kostume og Magnus total klar i supermand. Ungerne ventede på at de små havde slået katten af tønden, så det kunne blive deres tur.

Første gang jeg ikke kunne finde Magnus, kom han tilbage med en isvaffel. Anden gang kom han med slik og sagde fjoget “man får det bare gratis uden at slå på tønden Mor”. Som den onde mor jeg er, samlede jeg det hele ind og sagde det var til efter! Tredje gang, var han bare henne og sige Hej til Fætter Br i fullsize!

Det blev endelig deres tur og en kæmpe lang kø tog form. Der stod de, med flyverdragt der dækkede udklædningstøjet i frostgrader og ventede. Faktisk forholdt de sig utrolig roligt, men da de var nummer 5 i køen begyndte de at kører hinanden op med gloser som: “jeg smadre den tønde!!” – “den skal bare have fuld gas” – “så den eksplomdere lige i hovedet på min mor”.

Edit

Efter to runder sagde det BANG! og Magnus blev Kattedronning! En mand fra byens avis, kom hen, udstyret med BR gavekort, slik og et kamera. Da han siger: “Tillykke! Du blev kattedronning!” Braser Magnus verden sammen. Han græder og græder og for til sidst fremstammet at han ikke er en pige og derfor ikke en dronning.

Selvom hans søde veninde, var rigtig sød til at være glad på Magnus’ vegne, så var det lidt øv ikke at være dronning, når man jo nu faktisk var en pige.

Vi købte efterfølgende en kongekrone, så kunne Magnus være konge og hans gode veninde være dronning. Alle legede glade til dagens slutning

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

"Farvel-graviditetsflæsk"-hold i Fitnessworld