Jeg krummer tæer

10 tegn på at du ikke kan feste som før

  

  
der var engang, hvor du kunne tage mere end en festival på en sommer. Du kunne starte lige efter job, forsætte til aften og først komme hjem om morgenen, efter dans og druk i  flere timer. Men nu, er der andre boller på suppen. 

1) Måske har du altid haft det lidt skidt dagen efter, men med alderen er det blevet værre. Når ynkeligheden vil ingen ende tage, nu har du nemlig anden og nogen gange tredje dags tømmermænd. 

2) Når du bliver inviteret ud, men der kommer den der serie på DR1, du følger med i og du faktisk helt ærligt, hellere vil blive hjemme og se den, end at blive spildt øl på. 

3) Da dit party liv peakede, gik dine weekender ud på at tage i byen, drikke dig fuld og snakke med random menneske ude foran døgn kebab stedet. Nu har du fået en ny sand kærlighed. Netflix! I har en date flere gange om ugen og det eneste du ellers skal bruge er mr. Couch. 

4) Når man går ud, er der tit mange mennesker, høj musik og kø til toilettet. Tidligere elskede du det! Imidlertidigt har alderen ændret dig. Nu kan den høje musik i butikker irritere dig. Og overbefolkede steder uden toilet afgang, undgår du. Hosthost Frost skandalen.

5) Godnat! Tidligere var kl. 05 det tidspunkt hvor du vælter ud på gaden og begyndte din rejse hjem ad mod din seng. Nu er det derimod udelukkende et tidspunkt du ser, hvis du skal op og tisse eller hvis en af børnene vågner. 

6) Du føler ikke længere du går glip af noget. Tidligere kunne du melde afbud til et bytur og se vennernes fede fest billeder dagen efter. Dét var nedtur! Men nej, ikke mere. Nu nyder du at du er tømmermands fri og kan få noget ud af dagen. 

 7) Engang kunne hverken dansk vinter eller regn stoppe dig i at flashe dine bare ben i dine højeste stilletter. Nu vil dine ben blænde, det kræver en barbering – hvilket sker en smule mere sjældent og skal du så have høje sko på, en hel aften? Av!

8) “Drik altid en glas vand, pr. glas vin.” “Bland ikke mørk og lys”. “Færre tømmermænd af lys, end af mørk alkohol”. Sådanne gloser prellede engang af på dig. 10 jægerbombs tak! Men nu er det vigtige! For ak, punkt nr. 1, trækker tænder ud!

9) Det var fedt lige da man blev 18 og kunne komme ind (lovligt), men man var stadig de yngste. Så blev man den helt rigtige alder, start tyverne. Men øv hvor gik det hurtigt. Vi har alle tænkt “er du ikke lidt for gammel til at være her?” og nu tænker de 18årige det om os. 

10) Trods vi ikke kan gå uden bh længere, skoene gør ondt, skifte skoene er i tasken, tøjet passer til årstiden og der er en planlægning af søvn, grundet unger der kommer hjem dagen efter – så er det jo stadig fedt at blive luftet!

 
Ida 

1

  • Sofie

    Jeg blev inviteret i byen lørdag, og jeg kom da også afsted. Jeg må dog meget skamfuldt indrømme, at jeg overvejede at aflyse for ikke at gå glip af Barnaby – det er bare ikke det samme at se det på netflix jo!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Jeg krummer tæer